ДАЈАНА УРТАЈЛ У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

У Бачкој Паланци је протеклог викенда одржана позивна контрола, да би се одредили састави репрезентације Србије за предстојећа међународна такмичења, а апатински Кајак клуб “Панонија” је имао два представника на овоом окупљању.

Марко Ковачевић освојеним шестим местом није успео да се нађе на списку селектора, док је Дајана Уртајл освојила треће место и изборила своје место у репрезентативном саставу. Дајану у наредном периоду очекује тренинг камп, где ће бити формиране посаде за групне чамце, а биће одређено и коначно ко ће да наступи у којој дисциплини.

“Већ само учешће два наша такмичара на контроли је својеврсатан показатељ повратка Апатина на кајакашку мапу Србије, јер знамо да је кроз 76 година постојања клуба било много такмичара који су носили дрес са националним грбом, тако да су ови млади такмичари сигурно неко од кога можемо да очекујемо да проноси славу нашег клуба и нашег града, како на националним првенствима тако и на међународним такмичењима”, кажу из Кајак клуба “Панонија”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *