ДАЈАНА УРТАЈЛ ОДЛИЧНА У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Чланица апатинског Кајак клуба “Панонија”, Дајана Уртајл је као члан репрезентације Србије учествовала на незваничном Светском првенству за млађе категорије. “Турнир Олимпијских нада” за кајакаше од 15 до 17 година је ове године одржан у Братислави, а Дајана Уртајл се такмичила у две дисциплине, кајаку једноседу и кајаку двоседу на 200 метара за такмичарке од 16 година. Млада Апатинка је у једноседу заустављена у полуфиналу, али се у двоседу са партнерком Јаном Гојковић из кајак клуба “Зорка” Шабац након одличног другог места у квалификацијама, пласирала у финале.

У финалној трци Дајана и Јана су заузеле осмо место, али треба напоменути да су посаде од трећег до осмог места биле унутар једне секунде. Ово је још једна потврда квалитетног рада апатинских кајакаша и тренера Јове Мандића, а овим такмичењем завршена је међународна сезона.

Ипак, на домаћој сцени “Панонију” од 14. до 17. септембра очекује првенство Србије које ће бити одржано на Ади Циганлији у Београду, па ће ово бити прилика да наши кајакаши освоје још неку медаљу ове сезоне.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.