ЧЛАНОВИ БОКСЕРСКОГ КЛУБА “АПАТИН” ЗА ВИКЕНД НАСТУПАЈУ НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ

APATIN BOKS SPORT VESTI

Наредног викенда, односно 5. и 6. марта 2022. године у Инђији ће бити одржано Првенство Војводине у боксу за све категорије, на којем ће учествовати шест такмичара Боксерског клуба “Апатин”.

Председник апатинског клуба, Милан Ћопић је рекао да су боксери спремни за предстојеће такмичење и додао да очекује солидне резултате.

-Боксерски клуб Апатин ће на Првенству Војводине учествовати са шест такмичара, међу којима је и једна девојка која ће се такмичити у конкурецији јуниорки. Поред ње, на овом такмичењу ће наступити још два јуниора и три сениора. Сви такмичари су поприлично спремни и мислим да ћемо остварити солидан резултат у Инђији, али о томе ћемо говорити када се вратимо. Желим да напоменем да се у клубу ради максимално добро и професионално, у складу са могућностима којим располажемо. Сви у клубу радимо на добровољној бази, из љубави према овом спорту. Више нема ни великих спонзора који би помогли наш рад, па се све своди на волонтерски рад како тренера, тако и других људи у клубу, објаснио је Ћопић.

Тренер Боксерског клуба “Апатин”, Ђорђе Грмуша је рекао да су највећи проблем термини за тренинг.

-Услова колико толико имамо, али су нам највећи проблем термини за коришћење сале које смо добили. У клубу тренирају чланови од 8 до 25 година старости, а термини које смо добили нам не одговарају због школараца. Старији такмичари се још и могу уклопити у термин од 17 часова, али средњошколци када иду поподне у школу не могу да стигну ни на један тренинг. Сала у Спортском савезу је веома заузета, јер је поред клубова користе и школарци за физичко. Без обзира на то, ми се некако сналазимо и тренирамо. Све то солидно изгледа, а за предстојеће првенство смо се спремили колико смо могли. На тренинзима имамо од 12 до 18 чланова у више узрасних категорија и ради се одлично, закључио је Грмуша.

Сви који желе да тренирају бокс могу да дођу у салу Спортског савеза понедељком, средом и петком од 17 часова.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *