ČLANOVI ATLETSKOG KLUBA “APATIN” NA 27. BEOGRADSKOM MARATONU

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Proteklog vikenda je u Beogradu održan tradicionalni Međunarodni 27. Beogradski maraton, u okviru kojeg je organizovano Prvenstvo Srbije u polumaratonu za seniore i seniorke. Atletski klub “Apatin” nastupio je na prvenstvu sa šest takmičara.

Po izuzetno teškom vremenu i sa jakim vetrom koji je onemogućavao ostvarivanje vrhunskih rezultata, predstavnici AK Apatin su svi završili takmičenje ostvarivši dobre rezultate na Prvenstvu Srbije za seniore. Na stazi u dužini 21 km i 100 metara, najuspešniji je bio Edo Janić, koji je na osvojio 4. mesto, Stojanov Damir debitant u klupskom dresu osvojio je 11. mesto, Goran Vendlener 13. mesto, Aleksandar Štajfer zauzeo je 21. mesto sa oborenim ličnim rekordom, Nebojša Ćulumović zauzeo je 25. mesto, dok je Ajredin Ajeti zauzeo 32. mesto u konkurenciji od 46 takmičara.

Član Atletskog kluba “Apatin” Zoran Radičanin je na maratonskoj stazi dužine 42 km i 195 metara u konkurenciji 433 takmičara zauzeo 69. mesto.

Na ovogodišnjem izdanju Beogradskog maratona, učestvovao je rekordan broj od preko 3500 takmičara iz 52 zemlje.

Takmičare Atletskog kluba “Apatin” u svim starosnim kategorijama očekuju nastupi na kvalifikacijama Kupa Srbije, Kup-u “Magar szo”, Somborskom maratonu.

G.Čegar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *