ČETIRI MEDALJE ZA PRIGREVAČKE ATLETIČARE

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI
Na atletskom Internacionalnom Mitingu koje je održano 28.12.2014. atletičari Atletskog kluba “Omladinac” iz Prigrevice su na najbolji način završili sezonu. Osvajanjem 4 medalje mladi prigrevčani su dokazali da spadaju među najveće atletske talente ne samo kod nas nego i šire, jer ovo takmičenje je imalo internacionalni karakter.

Naš prvak Vojvodine na 60m i ovaj put je pokazao da je neprikosnoven u svojoj generaciji mlađih pionira kada je ova disciplina u pitanju, i još jednom se okitio zlatnom medaljom. U Skoku u dalj je nešto lošije skako u odnosu na prošli vikend, pa se ovog puta morao zadovoljiti 3. mestom i bronzanom medaljom.

Međutim, zlatnom medaljom u Skoku u dalj se ipak okitio jedan naš član, a to je stariji pionir Aleksandar Katić, koji je sve iznenadio i nakon 3 prestupa u  poslednjem skoku skočio najduže i tako zauzeo 1. mesto. To nije bilo sve od njega. On je u finalu trke na 60m zauzeo 3. mesto i tako se okitio i drugom medaljom tog dana, ovaj put bronzanom.

Treba napomenuti i ostale najmlađe članove AK “Omladinac” koji su istrčali odlične trke u kategorijama atletskih škola, a to su: Staša Krbavac, Jovana Čović i Lazar Počuča.

“Prezadovoljan sam ovim završetkom sezone, kao i celom proteklom sezonom. Ovim medaljama smo zaokružili jednu i više nego uspešnu godinu za nama. Odmorićemo malo za vreme praznika, pa nastavljamo sa treninzima. Iskoristio bih ovu priliku da u ime AK “Omladinac” poželim srećne Novogodišnje i Božićne praznike svim građanima opštine Apatin, i svim sportskim klubovima želim mnogo dobrih rezultata u novoj godini”. – izjava trenera Bojana Tomaševića.