ЦЕКОС ПОЗИВА МЛАДЕ ЗАПАДНОБАЧКОГ ОКРУГА ДА УЧЕСТВУЈУ У ПРОЈЕКТУ “We are the KEY”

DRUŠTVO VESTI ZAPADNOBAČKI OKRUG

У току су пријаве за учешће на пројекту “We are the KEY”, који обухвата камп који ће бити реализован у Еколошком центру “Радуловачки” у Сремским Карловцима. Први део кампа ће бити одржан у новембру и то од 25.11. до 28.11.2023, док ће други део кампа бити одржан у фебруару 2024. године.

-Уколико си млада особа и имаш између 15 и 30 година, припадник/ца националне млањине, повратник/ца или жена и имаш до 40 година, а при томе живиш у селу (руралном подручју) на територији Западнобачког округа и са својом екипом желиш да учиниш место у коме живиш бољим, онда је ово позив баш за тебе!

Центар за културу и образовање Сонта организује камп у оквиру пројекта под називом “We are the KEY” где ћеш уз помоћ тренера и ментора научити како да своје идеје претвориш у омладинску иницијативу, а након кампа уз помоћ ментора своју иницијативу претвориш у стварност и своју локалну заједницу учиниш бољим местом за живот, стоји у позиву.

Учесници ће имати прилику да се упознају и повежу са 24 младе особе из Западнобачког округа које имају заједничку жељу за бољом и квалитетнијом средином у којој живе. Том приликом, кроз различите игре, радионице и обуке, заједно са тренерима ће обрађивати теме попут анализе локалне заједнице, рад у тиму, писање пројектног предлога, планирање буџета, управљање финансијама и слично, а све у циљу стицања знања која су потребна да своје идеје претворе у стварност.

Пријаве за камп су отворене до 15. новембра у 12 часова. Више информација о самом позиву, као и формулару за пријаву могу се пронаћи ОВДЕ.

Камп се релизује у оквиру пројекта “We are the KEY” који је подржан у оквиру пројекта Немачке развојне сарадње “Перспективе за младе у руралним срединама у Србији” који спроводи ГИЗ у партнерству са Министарством туризма и омладине Републике Србије.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *