CEKOS NIZOM HUMANITARNIH IZVOĐENJA PRIKUPIO SREDSTVA ZA PAKETIĆE

APATIN KULTURA VESTI

Dramski studio Centra za kulturu i obrazovanje Sonta u toku prethodnih mesec dana organizovao je niz humanitarnih izvođenja predstave za decu u školama naše opštine. Edukativna predstava Pozorišni bonton u režiji i izvođenju Anđele Šimunov i Anđele Klecin odigrana je sedam puta (4 puta u Apatinu i po jednom u Prigrevici, Svilojevu i Sonti) što znači da je predstavu videlo ukupno oko 700 dece koja su tom prilikom i učestvovala u njoj i učila o pravilima ponašanja u pozorištu.

Tom prilikom sakupljen je prihod od ulaznica u ukupnom iznosu od 31.750 dinara i uplaćen je za dodelu paketića socijalno ugroženoj deci u opštini Apatin. Izveštaj o akciji i fotokopija uplatnice biće ovih dana dostavljena svim školama u opštini kojima se Centar za kulturu i obrazovanje Sonta ovom prilikom zahvaljuje na uspešnoj saradnji.

cekos sonta (21) cekos sonta cekos sonta (1) cekos sonta (2) cekos sonta (4) cekos sonta (7) cekos sonta (8) cekos sonta (9) cekos sonta (13) cekos sonta (15) cekos sonta (16) cekos sonta (18)