„БРАЧНА КОМЕДИЈА“ СУТРА ОТВАРА ПОЗОРИШНИ ФЕСТИВАЛ У АПАТИНУ

APATIN KULTURA VESTI

Позоришни фестивал под називом “Театар у октобру” биће одржан од 25. до 28. октобра 2023. године у апатинском Културном центру, а апатинска публика ће током четири фестивалска дана у Великој сали Дома културе имати прилику да погледа три представе и музичко-сценско вече.

Сутра са почетком у 19 сати, у Великој сали апатинског Дома културе, првог дана Позоришног фестивала, Апатинци ће моћи да одгледају представу „Брачна комедија“.

Када супруг, поводом седамнаест година брака изведе супругу у ресторан и за вечером током разговора, испливају нерешене несугласице из прошлости овог брачног пара, настаје „Брачна комедија“.

Главне улоге играју Анета Томашевић и Иван Томашевић.

Током фестивалских дана, за представе које ће бити игране у среду, четвртак и суботу, цена улазнице је 800,00 динара, а комплет карата 1800,00 динара. Улазница за дечију представу која ће бити одиграна у петак, износи 300,00 динара.

Благајна Културног центра Апатин биће отворена радним данима од 10 до 12 сати и од 17 до 19 сати.

Другог дана фестивала (26. октобар) од 19 часова ће бити изведен комад “Она”, у којем улоге тумаче Јелена Ђулвезан Милковић и Алиса Лацко. У петак, 27. октобра од 18 часова најмлађи Апатинци ће моћи да погледају представу “Магични циркус”, а фестивал ће у суботу, 28. октобра од 19 часова затворити музичко-сценско вече које носи назив “Као да сам те сањао”, у оквиру којег ће наступити Катарина и Владан Савић, а клавирска пратња је маестро Урош Ранковић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *