BIOSKOPSKI REPERTOAR ZA NAREDNU NEDELJU

APATIN KULTURA VESTI

Bioskop Opštinskog kulturnog centra u Apatinu za ljubitelje filmova pripredio je čak šest novih filmskih projekcija koje su raspoređene u dva dana. Prvog dana, 25. oktobra, prvo će biti prikazan animirani film za najmlađe “Moj mali Poni”, sledi horor film “Maska od kože: Početak”, a poslednja projekcija je zakazana za domaći film “Prokleti pas”. Sledećeg dana, 26. oktobra” prvi film koji je na redu je “Čudovišta iz moje porodice”, potom sledi ruski klasik “Ana Karenjina: Sećanja Vronskog”, a poslednji film koji će biti prikazan je uzbudljivi triler “Sneško”.

Moj mali poni
Projekcija: 25.10.2017. u 16h
Cena ulaznice: 250 dinara

Filmsko ostvarenje “Moj mali Poni” donosi nam dobro poznatu šestorku u najspektakularnijoj avanturi do sada! Budućnost Ekvestrije je u opasnosti kada Storm King napadne Kanterlot s planom da ponijima ukrade čaroliju. U nikad pre viđenoj avanturi, poniji kreću na nezaboravan put izvan Ekvestrije, preko čarobnih planina i podmorskih svetova, na kojem će upoznati nove prijatelje i sa njima pokušati da spasu svoj dom.

Glasove su pozajmili: Marijana Aranđelović, Jelena Jovičić, Snežana Jeremić, Aleksandra Širkić, Marko Marković, Boris Milivojević, Sara Jo, Boda Ninković….

——————————————————————————————————————————–

Maska od kože: Početak
Projekcija: 25.10.2017. u 18h
Cena ulaznice: 250 dinara

Nasilni tinejdžer sa troje prijatelja beži iz psihijatrijske ustanove u Teksasu. Oni kidnapuju mladu medicinsku sestru i vode je na put iz pakla. Mladića, osuđenog na život prepun tragedija i strahota progoni poremećeni osvetoljubivi šerif, zbog čega potpuno gubi kontrolu, kreće u masovno ubijanje i postaje čudovište po imenu Lederfejs (Maska od kože).

Uloge tumače: Stiven Dorf, Lili Tejlor, Džesika Madsen, Džejms Blur, Sem Strajk, Sem Koleman, Vanesa Grejs.

——————————————————————————————————————————–
Prokleti pas
Projekcija: 25.10.2017. u 20.30h
Cena ulaznice: 250 dinara

Obično mi biramo psa, a nekada i pas izabere nas. Izborom jednog psa Aleksandra, Jovana i Marija dolaze u sukob sa kriminalnom bandom koju predvodi Sergej, neumoljivi narko diler. Aleksandrina američka lična karta i FBI propusnica njenog verenika dovode kriminalce u zabunu da je reč o međunarodnoj akciji, a kako su i potkupljeni policajci na strani bande, ove tri devojke ostaju bez izbora i primorane su da uzmu stvari u svoje ruke.

Uloge tumače: Srđan „Žika“ Todorović, Nina Seničar, Jelena Galović, Maja Lukić, Igor Pervić, Ivan Jevtović, Miloš Vlalukin, Milica Zarić, Aleksandar Šapić…

——————————————————————————————————————————–
Čudovišta iz moje porodice
Projekcija: 26.10.2017. u 16h
Cena ulaznice: 250 dinara

Porodica Višboun je daleko od srećne porodice. Mama Ema, vlasnica je knjižare koja je u velikim dugovima. Tata Frank je ozbiljno preopterećen poslom i trpi svakodnevnu torturu svog šefa, kćer Fej je samosvesna tinejdžerka zaokupljena prvom srednjoškolskom simpatijom, a genijalca Maksa maltretiraju vršnjaci u školi. I tu nije kraj. Na maskenbalu zla veštica Baba Jaga pretvara ih sve u čudovišta! Ova čudovišna porodica mora da juri vešticu po celom svetu kako bi skinula prokletstvo. Tokom ove avanture porodica Višboun upada u nevolje s pravim čudovištima kao i samim grofom Drakulom koji iskazuje Emi svoju besmrtnu ljubav. U ovom slučaju, avantura života i put do porodične sreće otežan je zamkama i oštrim zavojima, odnosno oštrim zubima.

Glasove su pozajmili: Boris Milivojević, Jelena Jovičić…

——————————————————————————————————————————–
Ana Karenjina: Sećanja Vronskog
Projekcija: 26.10.2017. u 18h
Cena ulaznice: 250 dinara

Radnja filma odvija se u vreme rusko-japanskog rata, u Mandžuriji. Glavni hirurg ruske vojne bolnice spašava život nekolicini ranjenih oficira, među njima i grofu Vronskom. Kada sazna za njegov identitet odlazi u bolnički stacionar i saopštava mu da je surova igra sudbine i da mu je baš on spasio život, jer grofa smatra odgovornim za tragediju njegove porodice. Intimna priča, iz potpuno drugačijeg ugla i predstaviće odnos Ane i Vronskog u drugačijem svetlu.

Uloge tumače: Elizaveta Bojarskaja, Kirill Grebenščikov, Vitalij Kiščenko…

——————————————————————————————————————————–
Projekcija: 26.10.2017. u 20.30h
Cena ulaznice: 250 dinara

Kad glavni detektiv elitnog kriminalističkog odeljenja (Fasbender) počne da istražuje nestanak žrtve prvog snežnog dana, uplašiće se da je neuhvatljivi serijski ubica možda ponovo aktivan. Uz pomoć genijalnog regruta (Ferguson), ovaj policajac će morati da poveže deceniju stare slučajeve s brutalnim novim, ukoliko želi da nadmudri ovo nezamislivo zlo pre nego što sneg ponovo padne.

Uloge tumače: Majkl Fasbender, Rebeka Ferguson, Šarlog Gajnsborg…