ATLETIČARI USPEŠNI I PRED KRAJ TAKMIČARSKE SEZONE

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Članovi Atletskog kluba Apatin i na kraju 2016. godine ostvaruje dobre rezultate. Na polumaratonskoj trci 13. Eko šaran polumaraton koji je u organizaciji Triatlon kluba Dinamik-Novi Sad, održan u Petrovaradinu (4. decembra 2016. godine), u sveukupnom plasmanu u polumaratonskoj trci treće mesto zauzeo je Zoran Radičanin, u istoj trci uspešan nastup imali su novi članovi AK Apatin, Alisa i Goran Bajić.

U okviru manifestacije održana je i trka na 5 kilometara u kojoj su rezultatski izdominirali članovi AK Apatin, Đuro Borbelj ubedljivo je osvojio prvo mesto i najavio uspešnu takmičarsku sezonu, ovo je ujedno bio njegov prvi nastup pod nadzorom Gorana Čegar sa kim je otpočeo saradnju 1. novembra ove godine. Vicešampionsku titulu u istoj trci osvojio je novi član apatinskog kluba Miroslav Pešić, kome je ovo bio debitanski nastup ujedno i njegova prva medalja, za čiji je napredak zaslužna Mariana Čegar Lukić koja mu pomaže savetodavno u vezi sa realizacijom treninga.

Juče je na Beogradskom hipodromu održana humanitarna trka na 5 km u kojoj je nastupila članica AK Apatin Katarina Popov, sav prihod od trke doniran je Azilu za konje “Staro brdo”, tako da je rezultat bio u drugom planu.

Zoran Radičanin ??????????????????????????????? Pešić Miroslav