АПАТИНСКИМ КОМУНАЛЦИМА СТИГАО НОВИ АУТОПОДИЗАЧ

APATIN EKONOMIJA SOMBOR SRBIJA VESTI

Возни парк Јавно комуналног предузећа „Наш Дом“ из Апатина од данас је богатији за нови специјализовани камион за превоз контејнера (аутоподизач). Вредност инвестиције је 9 милиона динара, а према речима директора “ЈKП”-а Небојше Смиљанића, ново возило ће заменити камион који је 26 година у употреби, a којем истиче експлоатациони период.

-Kамион аутоподизач (накладач) је био неопходан у раду комуналног предузећа. Слично возило које имамо је старо 26 година, и за њега више нема економске оправданости у смислу одржавања, поправки мотора, шасије, проблема са набавком резервних делова итд. Вредност ове инвестиције је ближе 9 милиона динара, и у целости је финансирана сопственим средствима ЈКП “Наш Дом” из Апатина, изјавио је Смиљанић и додао да ће се модернизaцијом возног парка у ЈKП- у побољшати и услуга које ово предузеће пружа грађанима општине Апатин.

-У последњих пет година у “ЈKП” су стигла два нова аутосмећара, цистерна за одвоз комуналног отпада, камион кипер, радна корпа са платформом, а у плану будућих набавки предвиђена је куповина механизације за санирање ударних рупа на саобраћајницама, поручио је Смиљанић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *