АПАТИНСКИ РУКОМЕТАШИ ПОНОВО ПОБЕДИЛИ „ЛАВОВЕ“ И ДВА ПУТА „ДЕРВЕНТУ“

APATIN RUKOMET SPORT VESTI

Рукометаши Апатина су синоћ у Спортском центру „Тиквара“ у Бачкој Паланци одиграли још једну пријатељаку утакмицу са екипом РК „Лавови“. Апатинци су на овај сусрет отишли без неколико стандардних првотимаца, па су већу минутажу добили млађи играчи. Наши рукометаши су као и пре недељу дана у Апатину победили Паланчане, а овог пута резултат на крају утакмице је био 29:32 (17:17).

Апатински рукометаши су у оквиру прирема за нову сезону учествовали и на спортској манифестацији „Госпојински сусрети“, коју је организовао Рукометни клуб „Дервента“ поводом Дана града Дервенте. Апатинци и њихови домаћини су одиграли два пријатељска меча у два дана, а Рукометни клуб „Апатин“ је оба пута славио. У првом сусрету, одиграном у петак, 03. септембра Апатинци су победили са 22:32, док је дан касније „Дервета“ пружила јачи отпор, али су наши рукометаши поново били бољи резултатом 30:35.

Рукометни клуб „Дервента“ је прошле сезоне играо Премијер лигу Босне и Херцеговине а првенство је завршио као претпоследња екипа, што је овај клуб преселило у нижи ранг, тако да ће се ове године такмичити у Првој лиги Републике Српске. У сваком случају, ове утакмице су Апатинцима биле одлична прилика да наставе са уигравањем за такмичење у Супер Б лиги. (Фото: sportdc.net)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.