АПАТИНСКИ ОСМАЦИ СВЕЧАНО ПРОСЛАВИЛИ МАЛУ МАТУРУ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Банкет за матуранте Основне школе „Жарко Зрењанин“ којим су прославили крај основношколског образовања одржан је свечано и весело. Упркос страху од најаве пооштрених мера због поновног појављивања КОВИД 19 вируса, све је добро прошло по родитеље и осмаке. Пре одласка на свечану прославу, мали матуранти су се окупили исред школе.

-Нигде више лепоте, среће и осмеха као тренутно овде испред Основне школе „Жарко Зрењанин“. Сви смо се прибојавали како ће и да ли ће бити прославе матуре, али смо срећни што ће овај дан ипак бити одржан онако како су деца и желела. Лепо је време и све протиче у складу са њиховим очекивањима, рекла је Сања Шијан, директорица апатинске основне школе.

Након фотографисања матуранти су, у друштву својих одељенских старешина, направили дефиле кроз центар града. Пратили су их срећни родитељи, али и окупљени рођаци, пријатељи и грађани.
Ове године завршни испит успешно је положило, и тиме завршило осми разред, 144 ученика. Према речима директорице Шијан ово је крај једног циклуса њиховог школовања и почетак новог.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.