АПАТИНСКИ КУЛТУРНИ ЦЕНТАР РАСПИСАО КОНКУРС ЗА ИЗЛОЖБУ “ЕКС ЛИБРИС”

APATIN KULTURA VESTI

Општински културни центар Апатин и Галерија “Меандер” позивају уметнике да узму учешће на осмој Међународној изложби Екс Либриса која ће бити одржана у оквиру манифестације кратких форми из визуелних уметности, књижевости, театра и музике под називом „Потпис”.

Учешће је бесплатно, а радове на тему “Ток” или на слободну тему, заинтересовани могу послати до 15. августа 2023. године на адресу Галерија Меандер Апатин (за Екс Либрис изложбу 2023), Трг Николе Тесле 12, 25260 Апатин.

Радови морају бити изведени у традиционалној графичкој репродуктивној техници, а прихватају се радови рађени на рачунару као и дигитални отисци. Од сваког примерка Екс Либриса треба послати по два потписана отиска. Сваки уметник може да пошаље највише пет Екс Либриса, а радови треба да буду величине максимално 15×15 cm.

Организатор изложбе ће штампати каталог са подацима свих учесника, a аутори најуспешнијих Екс Либриса ће бити награђени.

Екс Либрис изложба ће бити постављена у апатинској Галерији „Меандер”, а додатне информације о условима конкурса могу се пронаћи на сајту Културног центра Апатин или добити путем телефона 025/773-923 или мејлом galerijameander@yahoo.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *