APATINSKI FILATELISTI IZLAGALI U BELOM MANASTIRU

APATIN DRUŠTVO VESTI

Filatelističke udruženje iz Darde i Branjinog Vrha, u saradnji s Hrvatskim filatelističkim savezom i Centrom za kulturu grada Belog Manastira, organizovali su Drugu filatelističku izložbu u Baranji. Svečano otvaranje održano je u sali Centra za kulturu grada Belog Manastira.

Prisutnima se obratio predsednik Centra za kulturu grada Belog Manastira, Edo Jurić, a u ime Organizacionog  odbora prisutne je pozdravio i uputio Ivan Grdošić, koji je govorio o izložbi i radu filatelista. Otvaranju izložbe prisustvovao je i zamenik predsednika Saveza filatelista Hrvatske, Željko Divnić, a gradonačelnik Belog Manastira, ujedno i član Počasnog odbora, Ivan Doboš, zvanično je otvorio izložbu.

Na izložbi je izlagalo preko 40 filatelista iz Hrvatske i gostiju iz Srbije. Vojvodinu je predstavljalo Udruženje filatelista iz Apatina. Tri člana udruženja prestavili su svoje izloške, a reč je o mladoj Danijeli Popović, Miroslavu Koraću i Željku Popoviću.

Njihovi izlošci, od ukupno 50 prikazanih, bili su među najzapaženijim. Dobili su pohvale od kolega iz Hrvatske, a ujedno je dogovoreno da se nastavi dosadašnja saradnja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *