APATINSKI BOKSERI BEZ POBEDE U SOMBORU

APATIN BOKS SPORT VESTI

Prethodnog vikenda u hali Mostonga u Somboru održano je redovno 9. kolo Prve lige severu u boksu na kome je učešće uzelo više od 70 takmičara iz Srbije i Bosne i Hercegovine. Bokserski klub Apatin su predstavljali Lukić Vukašin u konkurenciji juniora i Stefan Dukić u konkurenciji školaraca.

Već posle žreba znalo se da mlade apatince očekuju dva izuzetno teška meča, Dukić je za protivnika dobio borca koji je dve godine stariji i za nekih 50 mečeva iskusniji, dok je Lukić naspram sebe u ringu imao pravog gorostasa iz Kikinde.

Prvi je u ring ušao Stefan Dukić, a meč između dva bivša državna prvaka završen je pobedom Tomislava Milića (Petrovgrad) odlukom sudija 2:1. Imao je Dukić svoje šanse i dobro je odradio borbu, ali protiv iskusnijeg i starijeg Milića se nije više moglo.

Vukašin je imao još teži zadatak jer je Kikinđanin iz drugog ugla bio apsolutni favorit u ovom meču. Apatinski bokser se borio hrabro ali je na kraju meč odlučen u korist Adriana Neme prekidom u drugoj rundi.

BK Apatin, boks, bokserski klub (5) BK Apatin, boks, bokserski klub BK Apatin, boks, bokserski klub (2) BK Apatin, boks, bokserski klub (3) BK Apatin, boks, bokserski klub (4)