APATINSKE ODBOJKAŠICE NA SPENSU BODRILE ŠAMPIONE

APATIN ODBOJKA SPORT VESTI VOJVODINA

U Novom Sadu je prošle nedelje počelo finale plej-ofa Poštanska štedionica Super lige u odbojci za muškarce između novosadske Vojvodine i Novog Pazara.
Domaćin Vojvodina, inače aktuelni prvak Srbije u prvoj utakmici savladala je Novi Pazar rezultatom 3:0 u setovima.

Jedan veoma interesantan podatak se vezuje za utakmice od značaja za vrhunsku odbojku. Naime, odbojkašice Apatina, koje već dugi niz godina prate sve važnije utakmice Vojvodine ali i reprezentacije Srbije koje se igraju u Novom Sadu i u četvrtak su bile na tribinama hale Spens.
Za odanost i vernost prema ovom sportu, navijačkoj naklonosti prema Novosađanima i sjajnim odnosima uprava ova dva kluba, uprava OK Vojvodina je odlučila da nagradi odbojkaški klub Apatin. Novosađani su odezbedili besplatan prevoz za mlade odbojkašice iz našeg grada, pa su tako igračice iz Apatina, njih 52 bile u situaciji da bodre svoje miljenike.

Novosađani su se pobrinuli da mlade odbojkašice Apatina deluju kao deo njihovog tima, pa su im poklonili majice sa obeležjem šampiona Srbije, kao i druge prigodne poklone najuspešnijeg kluba u Vojvodini.

Odbojkašice Apatina je pozdravio sportski direktor OK Vojvodina i predsednik sportskog saveza Vojvodine Slobodan Boškan.

Ovo je još jedan primer kako veliki klubovi vode brigu o mladima, koji se prisustvom ovakim utakmicama na najbolji mogući način uvode u sport.

Prve dve utakmice finala za muškarce odigraće se u Novom Sadu 5 i 9 aprila, dok će treći meč biti odigran u Novom Pazaru. Eventualni četvrti meč igraće se 15 aprila u Novom Pazaru, a peti 19 aprila u Novom Sadu. Gledaoce očekuju na svakoj utakmici u Novom Sadu i vredni pokloni, a glavna nagrada na prvoj utakmici je bio produženi vikend za dvoje u hotelu „Fontana“ u Vrnjačkoj banji.
Sve utakmice finala između Vojvodine NS seme i Novog Pazara prenosiće direktno RTS.