АПАТИНСКА ПИВАРА ВЕЋ СЕДАМ ГОДИНА УЗ “ЧЕП ЗА ХЕНДИКЕП” – УРУЧЕНО 1,25 ТОНА ЧЕПОВА

APATIN DRUŠTVO VESTI

У акцији прикупљања чепова које Апатинска пивара већ традиционално реализује још од 2015. године, прикупљена је једна тона и 250 килограма чепова. Они су намењени Удружењу “Чеп за хендикеп” за набавку ортопедских помагала особама са инвалидитетом широм Србије.

Континуитет у ангажовању током ове акције препознало је и само Удружење где истичу да је важно да смо и у периоду кронавируса успели да прикупимо значајне количине овог рециклабилног материјала. “И ми као Удружење нисмо стали са радом иако су околности биле другачије. Хвала Апатинској пивари што се међу првима прикључила овој иницијативи и већ 7 година предано пружа подршку особама са инвалидитетом”, рекао је Зоран Мартинов, оснивач Удружења „Чеп за хендикеп“.

“Као друштвено одговорна компанија, мотивишемо како наше запослене, тако и партнере и сараднике да учествују у овој, сада већ изузетно препознатљивој иницијативи. Одмах настављамо даље и убрзо очекујте нове количине чепова. Овом акцијом постижемо троструки ефекат: помажемо онима којима је помоћ заиста потребна, чувамо нашу планету и подстичемо друге одговорне субјекте да дају свој допринос”, рекла је Весна Милованчевић, менаџер трејд маркетинга Апатинске пиваре приликом уручења донације.

Испред Удружења, Апатинску пивару су посетили и преузели чепове Зоран Мартинов, председник Удружења заједно са Нином Наумовић, новим појачањем у Удружењу. „Када би свако домаћинство у Србији
сачувало само по један чеп свакога дана, прикупило би се око 1,5 тона чепова дневно. Та количина би била довољна да се свакодневно набави најмање једно ортопедско помагало“, рекла је Нина Наумовић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *