APATINSKA PIVARA PODRŽALA HUMANITARNI TURNIR U KUGLANJU

APATIN DRUŠTVO VESTI

Na četvrtom po redu humanitarnom turniru u kuglanju, koje je organizovao „BELhospce“ centar za palijativno zbrinjavanje pacijenata obolelih od raka, Apatinska pivara je osvojila prvo mesto. Ovaj turnir se tradicionalno organizuje svake godine, a na ovogodi¹njem je učestvovalo 12 ekipa i prikupljeno je 5.000 evra namenjenih za zbrinjavanje pacijenata terminalno obolelih od raka.

– Drago nam je što možemo da podržimo BELhospice kao jedinu ustanovu u Srbiji koja pacijente koji se bore sa malignim oboljenjima u odmaklim fazama zbrinjava potpuno besplatno, a ne nalazi se u sistemu zdravstvene zaštite. Često učestvujemo u ovakvim i sličnim akcijama, jer želimo da pomognemo i da ličnim primerom podstaknemo i druge da budu društveno odgovorni – izjavila je Sanja Ivaniš, PR menadžerka Apatinske pivare.

Apatinska pivara tradicionalno podrzava humanitarne akcije, koje imaju za cilj da poboljšaju život građana u Srbiji. Učestvovanjem na turniru, Apatinska pivara je podržala i pacijente i njihove porodice, jer su usluge zbrinjavanja BELhospice-a besplatne, a centar se finansira isključivo iz donacija i dobrotvornih akcija koje organizuje tokom godine.

Pored Apatinske pivare, humanitarni turnir podržale su domaće i strane kompanije : Actavis, Roche, Astra Zeneka, Glaxo Smith Kline, Apatinska pivara, Executive Group, Inel, BDK Advokati, Unicredit banka, Adecco, Pharmacity.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *