АПАТИНЦУ С.Г KРИВИЧНА ПРИЈАВА ЗА ЗАУСТАВЉАЊЕ ТАKСИ ВОЗИЛА СА МИГРАНТИМА

APATIN HRONIKA SOMBOR VESTI

Основном јавном тужилаштву у Сомбору поднета је кривична пријава против С.Г (45) из Апатина због заустављања такси возила са мигрантима.
Kривична пријава је поднета по службеној дужности због постојања основане сумње да је С.Г извршио кривично дело Угрожавања сигурности, члан 138-KЗС, и Лажног представљања, члан 329 KЗС. Он је, како се наводи, 29. септембра у поподневним сатима, на раскрсници Димитрија Туцовића и Сомборске улице у Апатину, пресрео два такси возила из Сомбора која су превозила мигранте, вербално их напао и уз претњу физичком силом исте вратио пут Сомбора.

Случај је полицији пријавио диспечер сомборске такси службе „Пинк“, на позив возача П.Р (62) и Ц.Д (67) који су тог дана управљали возилима.

За дело које му се ставља на терет предвиђена је новчана казна или казна затвора до 3 године.

4 thoughts on “АПАТИНЦУ С.Г KРИВИЧНА ПРИЈАВА ЗА ЗАУСТАВЉАЊЕ ТАKСИ ВОЗИЛА СА МИГРАНТИМА

  1. A dali se taksista snositi posledice sto je u kolima imao 5 putnika,dali ce taksisti snositi posledice sto u opste voze migrante tamo odakle ih ista ta policija hapsi i vraca u Sombor?

  2. Čekaj,stani,polako.. nešto mi nije jasno… Migrant znači osoba koja je iz pripizdine došla ovde nelegalno ima veća prava nego ovaj čovek? U kakvom trulom sistemu živimo…

  3. Krivicna prijava je jedno, a VEEELIIIKOOO postovanje svih obicnih malih gradjana nase provincije nesto drugo… Bravo Gari, kapa do poda!!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.