APATINCI UČESTVOVALI NA BASKET TURNIRU U VRBASU

APATIN DRUŠTVO SOMBOR SVET VESTI VOJVODINA

Somborski edukativni centar uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, a u saradnji sa Kancelarijama za mlade Sombora, Vrbasa i Apatina, u okviru programa “Aktiviranje mladih Sombora, Vrbasa i Apatina za kreativno leto 2014. godine”, organizovao je turnir u basketu na terenu Centra za fizičku kulturu “Drago Jovović” u Vrbasu.

Takmičenje je, nakon obraćanja Srđana Vlaškalića i Dragana Nikodijevića, predsednika i koordinatora projektnih aktivnosti SEC-a, otvorio koordinator projekta za opštinu Vrbas Boris Jurošević.

Besplatno učešće je uzelo ukupno dvanaest ekipa i to po tri iz Apatina i Sombora i šest iz Vrbasa. Apatinsku opštinu predstavljale su ekipe “Tri tačke”, “Orlovi” i Udruženje građana “MRAV”. Događaju je prisustvovalo i četvoro članova UG “MRAV” koji su bodrili ekipe i ujedno dali doprinos u realizaciji turnira.

Treće mesto pripalo je ekipi iz Apatina pod nazivom “Tri tačke”, drugo “Moćnim rendžerima” iz Vrbasa, a titula pobednika ovogodišnjeg turnira pripala je ekipi “Vrbas-basket”

Meč za treće mesto:

“Tri tačke” (APA) – “Ekipica” (SO) 9:7

Finale:

“Vrbas-basket” – “Moćni rendžeri” 15:13

Nagrade je uručio Boris Jurošević. Prvoplasiranoj ekipi, pored diploma, medalja i pobedničkog pehara, uručena je košarkaška lopta.

BenQ Digital Camera

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *