APATINCI UČESTVOVALI NA BASKET TURNIRU U VRBASU

APATIN DRUŠTVO SOMBOR SVET VESTI VOJVODINA

Somborski edukativni centar uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, a u saradnji sa Kancelarijama za mlade Sombora, Vrbasa i Apatina, u okviru programa „Aktiviranje mladih Sombora, Vrbasa i Apatina za kreativno leto 2014. godine“, organizovao je turnir u basketu na terenu Centra za fizičku kulturu „Drago Jovović“ u Vrbasu.

Takmičenje je, nakon obraćanja Srđana Vlaškalića i Dragana Nikodijevića, predsednika i koordinatora projektnih aktivnosti SEC-a, otvorio koordinator projekta za opštinu Vrbas Boris Jurošević.

Besplatno učešće je uzelo ukupno dvanaest ekipa i to po tri iz Apatina i Sombora i šest iz Vrbasa. Apatinsku opštinu predstavljale su ekipe „Tri tačke“, „Orlovi“ i Udruženje građana „MRAV“. Događaju je prisustvovalo i četvoro članova UG „MRAV“ koji su bodrili ekipe i ujedno dali doprinos u realizaciji turnira.

Treće mesto pripalo je ekipi iz Apatina pod nazivom „Tri tačke“, drugo „Moćnim rendžerima“ iz Vrbasa, a titula pobednika ovogodišnjeg turnira pripala je ekipi „Vrbas-basket“

Meč za treće mesto:

„Tri tačke“ (APA) – „Ekipica“ (SO) 9:7

Finale:

„Vrbas-basket“ – „Moćni rendžeri“ 15:13

Nagrade je uručio Boris Jurošević. Prvoplasiranoj ekipi, pored diploma, medalja i pobedničkog pehara, uručena je košarkaška lopta.

BenQ Digital Camera

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.