APATINCI NA FUDBALSKOM KAMPU ČUVENE “LA MASIJE”

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Letnji kamp Fudbalskog klub Barselona zvanično je otvoren juče u Sportskom centru “Vujadin Boškov” u Novom Sadu, a u ovom renomiranom društu Apatin će imati svoje predstavnike koji dolaze iz Fudbalskog klub Olimpik iz Apatina.

U ekskluzivnom razgovoru sa trenereom Sretenom Kenićem saznali smo koliko se razliku je rad u Barseloninoj školi fudbala u odnosu na sve druge škole u kojima je imao iskustva.

-Čast mi je da sam deo ove priče i prvi utisci su veoma pozitivni. Jednostavno njihov sistem rada je na nekom višem nivou i tera decu da sami pronalaze rešenja i aktivnije učestvuju u igri. Stavljaju tehnički rad ispred fizičke snage i to je ono po čemu su u svetu fudbala prepoznatljivi. – rekao je Sreten Kenić.

Na kampu sa decom radi veliki broj trenera koji su dobili poziv nakon veoma rigoroznih kontrola, nekoliko trenera sa ovih područja koji imaju Barselonine licence, ali ono što dodatno podiže kvalitet kampa jeste to da je u Novom Sadu trenutno četiri trenera iz čuvene “La Masije” kao i njihov sportski direktor.

Apatin i FK Olimpik pored Sretena Kenića predstavlja još šest igrača i to: Nikola Skrobonja, Vasilije Bošnjak, Nemanja Stupar, Milan Ćopić, Ognjen Pisar i Relja Marijan.

Razgovor sa Sretenom Kenićem možete da poslušate na linku ispod.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *