APATINCI IMALI USPEŠAN ATLETSKI VIKEND

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Članovi Atletskog kluba Apatin nastupili su proteklog vikenda na međunarodnom 22. Novosadskom maratonu i na maratonu u Ajndhovenu, gse su ostvarili izuzetne rezultate sa čime su napravili najbolju uvertiru za nastup na 19. Dunavskom polumaratonu, čiji je domaćin Apatin u subotu 18. oktobra.
Na međunarodnom 22. Novosadskom maratonu nastupilo je osam predstavnika Atletskog kluba Apatin i svi ostvarili sjajne rezultate, pobednik trke na 33 kilometra bio je Goran Vendlener koji je drugoplasiranog takmičara ostavio za preko 20 minuta, pobednik trke na 25 kilometara bio je Sirak Tihamer koji je takođe ubedljivo trijmfovao, drugo mesto na trci na 10, 5 kilometara ostvario je Đuro Borbelj, u istoj trci plasmane u sami vrh ostvarili su Zoran Radičanin, Nebojša Ćulumović, Štajfer Aleksandar, Ajeti Ajredin i Bojović Aleksandar.
Goran Čegar polako se vraća u takmičarsku formu ovaj vikend je trčao maraton u Ajndhovenu, gde je u svojstvu trenera reprezentacije Ministarstva odbrane i Vojske Srbije učestvovao na 46. Svetskom vojnom prvenstvu. Istrčan rezultat 2 sata i 47 minuta  je ohrabrujući i uz povratak u trenažni proces može se očekivati povratak na izuzetno kvalitetne sportske rezultate.
Novosadski maraton bio je poslednja kontrola pred nastup u Apatinu, gde će se narednog vikenda u subotu 18. oktobra, u organizaciji Atletskog kluba Apatin održati međunarodni  19. Dunavski polumaraton na kojem se očekuje nastup preko 300 takmičara iz Srbije i zemalja iz regiona.
Tradicionalni međunarodni 19. Dunavski polumaraton čiji je organizator Atletski klub Apatin koji uz podršku Opštine Apatin, Banje Junaković i Kompanije WEBER, nastavlja tradiciju organizovanja kvalitetnog polumaratona, koji se svrstava među prva tri u Srbiji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *