АЛКОХОЛ И ПСИХОАКТИВНЕ СУПСТАНЦЕ

APATIN HRONIKA VESTI

У току претходне недеље, на подручју Полицијске управе у Сомбору, евидентирано је седам саобраћајних незгода у којима су три особе задобиле лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржано је 10 возача, због вожње под дејством психоактивних супстанци два, а због насилничке вожње један возач. На територији града Сомбора евидентирано је пет саобраћајних незгода у којима су три
особе задобиле лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржана су четири возача, а због вожње под дејством психоактивних супстанци један.

На подручју општине Апатин због вожње под дејством алкохола и због вожње под дејством психоактивних супстанци задржан је по један возач.На подручју општине Оџаци због вожње под дејством алкохола задржана су два возача. На подручју општине Кула евидентиране су две саобраћајне незгоде. Због вожње под дејством алкохола задржана су три возача, а због насилничке вожње један. Написано је 75 захтева за покретање прекршајног поступка и издато је 469 прекршајних налога.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *