AK APATIN NASTAVLJA SA ODLIČNIM REZULTATIMA

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Članovi Atletskog kluba Apatin, nastavili su sa aktivnim učešćem na takmičenjima, proteklog vikenda.

Novi Sad je bio domaćin 26. Prvenstva Balkana za veterane na kojem su nastupile dve članice AK Apatin, Mariana Čegar Lukić, sveukupni je pobednik Prvenstva Balkana za mlađe veteranke na deonici od 5.000 metara ispred takmiačrke iz Rumunije i Slovenije, dok je Snežana Milošević u polumaratonu osvojila drugo mesto u sveukupnom plasmanu i šampionsku titulu u svojoj starosnoj kategoriji.

Zoran Radičani nastupio je na 2. Odžačkom polumaratonu 21,1 kilometara, gde je u ukupnom plasmanu zauzeo 6. Od 189 takmičara, u istoj trci nastupio je Predrag Knežević koji je potpomogao organizaciju trke, u ulozi pejsmejkera na rezultat 1 sat i 30 minuta.

Aleksandar Štajfer nastupio i osvojio treće mesto u ukupnom plasmanu u Trci na Pivskim planinama u kanjonu reke Tare, sa rezultatom 4 sata 53 minute i 47 sekundi.. Takmičenje je održano u okviru Skaj raning lige Srbije, na stazi Ultra maraton Grab u dužini od 45 kilometara.

Tihamer Sirak nastupio je u štafetnoj trci i osvojio drugo mesto u okviru takmičenja NATO Runnig festival, koje je održan u Budimpešti.

Tanja Stojanovski nastupila je na trci Krali Marko u Prilepu gde je na deonici od 31km osvojila drugo mesto.

Za vikend koji je pred nama, Marianu Čegar Lukić očekuje nastup na 48. Svetskom vojnom prvenstvu u maratonu 42 km i 195 metara (nedelja 2. oktobar 2016. godine), koje se održava u Torinu (Italija), na kojem će nastupiti u sastavu reprezentacije Vojske Srbije.

Zoran Radičanin u Odžacima Predrag Knežević SNEZANA MILOSEVIC Tanja Stojanovski TIHAMER SIRAK U BUDIMPEŠTI