АГРОСТАРТ ИЗ СОМБОРА ДОНИРАО ПРСКАЛИЦУ МЕСНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ КУПУСИНА

APATIN EKONOMIJA SOMBOR VESTI

Предузеће „Агростарт Мз“ из Сомбора донирало је електричну прскалицу Месној заједници Kупусина која ће служити за дезинфекцију објеката у борбу против вируса корона. Захтев за донацију упутила је мештанка Kупусине, Марија Молнар.

Веома сам захвална предузећу „Агростарт“ које је без двоумљења одлучило да помогне МЗ Kупусина. Прскалица ће већ данас ће бити у употреби како би дезинфиковали простор око Дома здравља, објекат месне заједнице и друга места на којима се мештани окупљају. Марија је медицински радник, према њеним речима дезинфекција је најбитнија превентивна мера у борби против ширења вируса Kовид-19.

Дезинфекција се мора обављати, посебно када је реч о вирусу корона, за којег је доказано да се дуго задржава на површинама рикохвата, врата, тоалета, клупа, свих места где људи иначе бораве и предмета које користе.
Здравко Јеж власник предузећа „Агростарт“ каже да је прскалица новије генерације, капацитета 14 литара, лагана и практична за руковање. Ергономски дизајнирана и има облик ранца, а јака батерија омогућава јој дуг и континуиран рад.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.