54. APATINSKE RIBARSKE VEČERI OD 6. DO 9. JULA

APATIN DRUŠTVO VESTI

Na prvom sastanku Organizacionog odbora 54. Apatinskih ribarskih večeri, koji je održan prošle nedelje, utvrđen je tačan termin ove manifestacije i ona će se održati od 6. do 9. jula. Kao i prethodnih godina opština Apatin i Turistička Organizacija organizovaće bogat kulturno-umetnički, sportski i zabavni program koji će upotpuniti nastupi poznatih zvezda domaće muzičke scene.

Prema rečima direktora TO Apatin, Danijela Ajduka i ove godine biće organizovana tradicionala takmičenja. -Sa sigurnošću možemo da tvrdimo da će se i ove godine održati takmičenje u pecanju “Zlatna Ribica”, trka čamaca Apatinaca, takmičenje u kuvanju ribljeg paprikaša, bućka i drugo.- potvrdio je Ajduk

Na pitanje ko će od poznatih zvezda posetiti naš gradu u julu, Ajduk je rekao da taj deo programa nije još definisan i da zbog toga neće da izlazi u javnost sa površnim informacija.-Kada dogovori budu konačni, građani će imati priliku da saznaju imena estradnih zvezda, a mi ćemo se potruditi da program bude što bogatiji.- dodaje Danije Ajduk.

FONO Danijel Ajduk

DANIJE AJDUK, TO APATIN