15. МАРТА У АПАТИНСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ ПРЕДАВАЊЕ „КАКО ПОВЕЋАТИ ЕНЕРГИЈУ ТЕЛА И ПОДМЛАДИТИ ОРГАНИЗАМ“

APATIN DRUŠTVO VESTI

У Народној библиотеци „Миодраг Борисављевић“ Апатин, 15. марта 2024. године са почетком у 19 сати биће одржано предавање под називом „Како повећати енергију тела и подмладити организам“. Предавач је Мр сц мед Иванов др Драган – Специјалиста интерне медицине.

Доктор Драган Иванов је завршио Медицински факултет и специјализацију из интерне медицине у Новом Саду. Завршио је постдипломске студије и одбранио магистарску тезу из Вегетаријанства и савремених болести. Свој живот је посветио проналаску „магичне пилуле“ за здравље.

Оснивач је и председник Вегетаријанског удружења „Едем“ у Новом Саду. Ово удружење има за циљ упознавање шире популације са бројним благодетима биљне вегетаријанске исхране, њеним местом и значајем у превенцији и терапији савремених болести, пре свега болести срца и крвних судова, малигних болести, шећерне болести, алергија и поремећаја имунитета, гојазности, стомачних обољења, са њеном улогом у повезаности душевног и телесног здравља, и са тим како човек придржавајући се природних закона може превенирати разне болести, а већ изгубљено здравље повратити. Др Иванов одржава бројна здравствена предавања из ових области.

Организатор догађаја је Народна библиотека „Миодраг Борисављевић“ Апатин.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *