ОДЛИЧАН СТАРТ ЗА ПРИГРЕВЧАНЕ, ПИК ПОБЕЂИВАО НА СВИМ ФРОНТОВИМА

APATIN RUKOMET SPORT VESTI

Сезона за Рукометни клуб ПИК из Пригревице започела је претходне недеље и то врло успешно.

Пионири (М14) су у суботу 15. септембра 2018. године у Сомбору одиграли прво коло Лиге младјих категорија Војводине. Одиграли су две утакмице и из обе утакмице изашли као победници. У првој утакмици су победили дечаке из Рукометног клуба Црвенка резултатом 16:6 (8:2), а након тога екипу домаћина Мушки рукометни клуб Сомборелектро резултатом 20:11 (12:6). Следеће коло играју у Црвенки са комшијама из Апатина и Сомбора.

Пионирке (Ж14) Женског рукометног клуба Пригревица су у недељу 16. септембра 2018. године одиграле две утакмице где су једну победиле а другу изгубиле. Оствариле су победу над девојчицама из Рукометног клуба Маглић 18:6 (12:0), а након тога су изгубиле од девојчица и Рукометног клуба Јадран из Фекетића резултатом 23:15 (10:7). Следеће коло играју у Фекетићу са Рукометним клубом Темерин и Рукометним клубом Раднички из Бајмока.

Сениори су у недељу у Сенти са подмлађеном екипом одиграли прво коло Друге лиге Србије група Север где су победили екипу домаћина резултатом 29:39 (13:17). Играч утакмице је био Слободан Козловачки. Следеће коло биће домаћини Рукометном клуб Далматинац из Риђице.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *