НАЈАВА СПОРТСКИХ УТАКМИЦА ЗА ПРЕДСТОЈЕЋИ ВИКЕНД

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Апатинска “Младост” у суботу 6. октобра путује у Црвенку на дуел са истоименом екипом у оквиру 8. кола Војвођанске лиге. Апатинци у досадашњем току првенства нису осетили горчину пораза али пред њима је изузетно тежак задатак јер тим из Црвенке има императив победе пошто је у серији лоших резултата. Утакмица почиње у 15 сати и 30 минута.

Фудбалски клуб “Братство” из Пригревице ће у истом термину (субота 6. октобар од 15 и 30) дочекати “Црвену Звезду” из Новог Сада. Домаћин је фаворит у овом мечу и све осим убедљиве победе Пригревчана било би велико изненађење.

Пола сата раније, од 15 сати, почеће меч у Станишићу у коме ће истоимена екипа дочекати Фудбалски клуб “Динамо” из Сонте у оквиру 6. кола Међуопштинске лиге 2. разред.

6. октобра од 19 сати почеће мећ трећег кола Прве рукометне лиге у коме ће апатински рукометаши гостовати у Мокрину екипи “Црвене Звезде”. Апатинци би, уколико отпутују у комплетном саставу, имали прилику да освоје прве бодове у гостима и тако заокруже победу над “Херцеговином” у претходном колу.

Своје такмичење у Другој лиги Север почеће и кошаркаши “Дунава” који ће у првом колу гостовати у Футогу екпи “Баскетбал старс”. Утакмица почиње од 12 сати и 30 минута.

У недељном термину од 15 сати играће се шесто коло Међуопштинске лиге 1. разред у коме ће “Јединство” гостовати “Младости” у Крушчићу, “Тереквеш” ће угостити “Дунав” из Бачког Моноштора, док ће купусински “Партизан” на свом терену одмерити снаге са тимом “Алекса Шантић”.

Недеља од 15 сати у спортској хали у Апатину резервисана је за љубитеље женског рукомета. Младе апатинске рукометашице ће у трећем колу Друге лиге угостити Русин из Руског Крстура.

И Кошаркашки клуб “Апатин” почиње такмичење у Другој кошаркашкој лиги. Деби ће имати пред својим навијачима у недељу од 17 сати, а ривал ће им бити Пролетер из Равног села.

Kлуб малог фудбала “Апа-футсал” ће у понедељак 8. октобра одиграти меч другог кола Друге лиге у коме ће поново гостовати. Апатинци су у претходном колу били убедљиви на новосадском Спенсу и победили КМФ “Нови Сад”, а у понедељак се враћају на место успеха и од 21 сат играју против Клуба малог фудбала “Танго” из Новог Сада.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *