ИНВЕСТИЦИЈА ВРЕДНА 5,5 МИЛИОНА ДИНАРА, ДО КРАЈА ЈАНУАРА ЛИФТ У ДОМУ ЗДРАВЉА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Почели су радови на изградњи лифта у Дому здравља у Апатину који ће када буде завршен у многоме олакшати посао запосленима у овој установи, али и корисницима њихових услога јер се превијалиште, лабораторија и нека друга одељења налазе на првом и другом спрату. Вредност инвестиције је око 5,5 милиона динара, а рок за изградњу 20. јануар 2019. године.

-Сведоци сте да никада раније у овој згради није постојао лифт што је у данашњем свету незамисливо и веома је тешко функционисати без тога. На другом спрату се налазе лабораторије, специјалистичке ординације и наши старији корисници некада нису у могућности да се попну степеницама. Дуго смо очекивали почетак градње, а вредност инвестиције је око 5,5 милиона динара и надамо се да ће радови бити готови до краја јануара 2019. године. – изјавила је за радио Дунав, Бранка Бајић помоћник директора Дома здравља.

ФОНО Бранка Бајић

Заменица председника општине Апатин, Дубравка Кораћ је рекла да је за локалну самоуправу здравство веома важно и да ће се и у наредном периоду доста пажње посветити овој и сличним установама у нашој општини.

-Ово нам је изузенотно битно због старијих суграђана који живе у нашој општини и ми желимо да им обезбедимо квалитет живота који је достојан њиховог здравстевног стања, година и тако даље. Једна од таквих инвестиција је и овај лифт, а посебно ми је драго јер је то било једно од предизборних обећања Српске напредне странке. Изгрдња лигра је у оквиру једног ширег пројекта који се зове “Апатин-општина за све нас” и који се фокусира на побољшање квалитета живота грађана општине Апатин, пре свега то су неке финансијски релативно мале ствари, али изузетно битне за грађане јер их сваког дана примећују у свом граду.- казала је Кораћева.

ФОНО Дубравка Кораћ

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *