“ЖУТО-ЦРНИ” ДВА ОД ДВА, У ПЕТАК ПРЕМИЈЕРА ПРЕД ДОМАЋОМ ПУБЛИКОМ

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

И друга победа у Новом Саду у 10ак дана за Клуб малог фудбала “Апа-фустал”. Овога пута Апатинци су надиграли КМФ “Танго” из Новог Сада са 4:3 (1:2) и тако са максималним учинком улазе у прву утакмицу у новој сезони коју ће играти пред својом публиком. Голове за госте постигли су Пауновић 2, Бојић и Тимар.

Иако без претераних амбиција тим из Апатина је успео да наниже две побед и покаже својим ривалима да ће “жуто-црни” бити тврд орах свим својим противницима како у Апатину тако и на свим гостовањима и да се бодови неће расипати како су то неки очекивали.

Са мало више респекта гости су ушли у овај меч и дозволили Новосађанима да до 13. минута игре стекну предност од 2:0. До краја полувремена нешто бољу игру Апатинци крунисали су голом и вратили резултатску неизвесност.

У наставку тотално друга прича, преокрет и вођство “Апа-фустала” од 4:2 све до последњег минута када “Танго” успева да додатно ублажи пораз и постигне свој трећи гол.

Наредни меч “Апа-футсал” игра у петак од 21 сат, а у госте им долази екипа “Летећи Бајмочанин” која као и наши футсалери има максималан учинак из две одигране утакмице.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *