Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » ZAŠTO SU BALKANCI FASCINIRANI TRENERKAMA
ZAŠTO SU BALKANCI FASCINIRANI TRENERKAMA

ZAŠTO SU BALKANCI FASCINIRANI TRENERKAMA

Fascinacija naroda sa Balkana trenerkama iznenadila je Nemce – do te mere, da su posetili Crnu Goru i rešili da naprave reportažu o odevnom komadu koji se, kako kažu nemački novinari, vraća u modu, iako se nama čini da nikad nije ni izlazio iz mode.

Nemačka televizija NDR sa sedištem u Hamburgu snimila je prilog u Podgorici, a njihov novinar je rešio da prošeta ulicom i pita muškarce zašto nose odeću za džogiranje – kad ne džogiraju? Izgleda da Nemcima nije jasno zašto bi neko nosio sportsku odeću ako ne planira da se bavi sportom, pa im je ova pojava – nama tako uobičajena i normalna – bila posebno zanimljiva.

Nakon što je video objavljen na Youtubeu, krenuli su komenatri po društvenim mrežama. Jednima je nejasno u čemu je problem sa starom, dobrom trešom, dok drugi smatraju da je takav način odevanja nepristojan. Treći su rešili da uzvrate humorom.

Izvor Noizz

Autor: Radio Dunav

Radio Dunav Apatin 98.7 Mhz

Comments are closed.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top