ВЕЧЕРАС ПОЧИЊЕ ФЕСТИВАЛ ПРОФЕСИОНАЛНИХ ПОЗОРИШНИХ ПРЕДСТАВА

APATIN KULTURA VESTI

У апатинском Културном центру данас почиње Фестивал професионалних позоришних представа, који ће трајати до четвртка, 31. октобра. У оквиру ове тродневне манифестације, Апатинци ће имати прилику да погледају три представе, а на захтев публике, све су комедије.

Фестивал ће бити отворен вечерас од 17 часова пратећим програмом, тачније пројекцијом документарног филма “Трње и ловорике”, Олге Илић а улаз је бесплатан. Од 20 сати ће бити изведена представа “Kишобран за двоје”. Реч је о романтичној комедији у којој играју Нада Мацановић и Милан Прљета, а радња је смештена на једну од београдских пијаца где се сусрећу две романтичне душе, један шибицар и једна продавачица старих ствари.

Сутра од 20 часова биће изведена комедија “Помахнитали” са Татјаном Kецман и Милошем Ђорђевићем у главним улогама. Татјана Kецман је и писала комад и режирала представу. Представа је посвећена жртвама селфи културе и и осталим облицима виртуелних вредности.

Фестивал се завршава 31. октобра комичним мјузиклом “ Kисс“, а извођачи су Ана Врбашки и Марко Дињашки. Један позоришни критичар из Минхена је ову представу оценио као грандиозну. И други критичари су са поштовањем писали о овом мјузиклу.

Цена појединачне карте износи 200 динара, а комплет карата за све три представе је 500 динара. Све представе ће бити изведене у великој Сали Културног центра од 20 часова, а улазнице се могу купити на благајни Културног центра пре почетка представа, од 18 сати.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *