ВЕЧЕРАС АПАТИНСКА ПРОМОЦИЈА ДРУГОГ ИЗДАЊА КЊИГЕ “ИЗГУБЉЕНИ У РАВНИЦИ”

APATIN KULTURA VESTI

Након успеха првог издања књиге популарне историје “Изгубљени у равници“, коју је крајем 2017. написао Жикица Милошевић, штампано је и друго, допуњено издање. Овај пут реч је о коауторском раду са младим Миланом Кузмановићем, који се вратио са постдипломских студија у Шангају.

Тема је опет историја војвођанских народа, од којих су неки дошли да заувек остану у војвођанској равници (и брдима, малобројним, руку на срце!), а неки нису били те среће, те су се одселили или се утопили у друге и потпуно нестали.

Апатинска промоција другог издања књиге “Изгубљени у равници“ биће одржана вечерас, 16. марта 2023. године од 19 часова, у Малој сали Културног центра Апатин (Трг Николе Тесле 12.). Поред аутора, промоцији ће присуствовати Мирослав Хочак – потпредседник Европског конгреса Украјнаца, Аракси Микаелијан – представница јерменске националне заједнице, Славко Матић – представник назаренске заједнице и Владимир Мањко – представник русинске националне заједнице, а модератор књижевне вечери ће бити Роберт Чобан.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *