VAŽAN TRIJUMF MLADOSTI U BORBI ZA OPSTANAK

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Važnu pobedu zabeležili su fudbaleri Mladosti u meču 26. kola Vojvođanske lige – grupa Sever. Apatinci su na stadionu kraj Dunava savladali Suboticu rezultatom 3:0 (2:0) i sada Vrbasu, glavnom konkurentu u borbi za opstanak, koji je poražen u Karavukovu beže 3 boda.

Milan Bukumirović je preciznim šutem savladao gostujućeg golmana već u 7. minutu, a Mladost je u prvom poluvremenu propustila niz sjajnih prilika da dotuče, ipak, nedovoljno kvalitetne goste. Dve sjajne role Nikole Mandića u 38. i 47. minutu bile su dovoljne da potvrde pobedu Mladosti. Od tog momenta tempo utakmice je potpuno pao a đavoli su imali još dve stopostotne prilike do kraja meča iz kojih su mogli da povise prednost.

U sledećem 27. kolu prvenstva koje je na programu u sredu 17. maja dve možda ključne utakmice koje bi mogle da razjasne ali i dodatno zakomplikuju borbu za opstanak, igraju se u Odžacima i Tavankutu. Tekstilac će dočekati Mladost, a Tavankut igra protiv Vrbasa. Mečevi su na programu u 16 sati i 30 minuta.