VAUČERI ZA PODSTICANJE RAZVOJA DOMAĆEG TURIZMA

APATIN EKONOMIJA SOMBOR VESTI

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija , u okviru programa podsticanja razvoja domaćeg turizma, koje se sprovodi kroz dodelu vaučera za subvencionisano korišćenje usluge smeštaja u ugostiteljskim objektima, u trajanju od najmanje 5 noćenja, izvan prebivališta korisnika vaučera, poziva privredne subjekte, druga pravna lica, zdravstvene ustanove koje organizuju boravak i pružaju usluge prevencije, lečenja i rehabilitacije, kao i fizička lica koja pružaju ugostiteljske usluge u kategorisanim objektima domaće radinosti i seoskog turističkog domaćinstva, da se prijave radi realizacije šeme dodele vaučera za subvencionisano korišćenje usluge smeštaja u ugostiteljskim objektima u 2016. godini.

Vrednost vaučera iznosi 5000 dinara i navedeni iznos predstavlja maksimalni iznos sredstava, koja korisnik može jednom koristiti pri subvencionisanom korišćenju usluga smeštaja u ugostiteljiskim objektima, bez obzira kolika je vrednost izvršene usluge smeštaja. Krajnji rok za korišćenje vaučera je 20, novembar 2016, godine.

Obrasci za prijavu, kao i ostale informacije u vezi sa Uredbom, mogu se pronaći na zvaničnoj internet stranici Ministarstva trgovine, tuizma i telekomunikacija – www.mtt.gov.rs