УРЕЂЕН ТЕНИСКИ ТЕРЕН У БЛОКУ 112, БОЉИ УСЛОВИ ЗА ЈОШ БОЉЕ РЕЗУЛТАТЕ

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Општина Апатин много пажње поклања спорту, како оном професионалном тако и рекреативном, а овога пута је на ред дошао тенис. У буџету Спортског савеза општине Апатин за ову годину опредељена су средства за сређивање и одржавање тениског терена који се налази у Блоку 112, а који је година био запуштен и препуштен зубу времена.

-Идеја сређивања овог терена је потекла још претходне године и у сарадњи са локалном самоуправом и средњим школама којима терен и припада преузели смо бригу о истом. Има још радова који треба да се доврше, али у суштини можемо бити задовољни.- рекао је Слободан Бачић.

ФОНО Слободан Бачић

Нови, квалитетан терен према проценама секретара СС општине Апатин би требао да обезбеди боље услове за рад, као и још већи број деце која ће своје прве тениске кораке направити баш овде.

О овој вредној инвестицији за радио Дунав је говорио и Александар Смиљанић, председник Тениског клуба „Дунав“. -Презадовољни смо. Искористио бих ову прилику да се најискреније у име свих чланова клуба, родитеља и деце захвалим општини Апатин и Спортском савезу који су учествовали у реализацији овог пројекта. У разговору са родитељима, грађанима и симпатизерима спорта само чуо само речи хвале за овај део града који сада у комплету са тениским тереном, јаслицама и игралиштем постаје један од лепших кутака нашег града.- изјавио је Смиљанић.

Тениски клуб „Дунав“ ове године обележава 10. година постојања клуба који је за врло кратак период направио неке озбиљне резултате који су у последњим годинама изостали због нешто лошијих услова за тренинге.

-Послењих неколико година смо у благом паду, када су сами резултати у питању и то је због тога што нисмо имали услове какве од данас имамо. Уписали смо за сада више од 20 дечака и девојчица са којима се ради квалитетно, а ево користим прилику да позовем сву децу узраста од пет до 15 година да нам се прикључе и да заједно вежбамо и тренирамо тенис.- каже председник Тениског клуба „Дунав“.

ФОНО Александар Смиљанић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.