УРЕЂЕН ПРОСТОР ОКО СПОРТСКИХ ТЕРЕНА У БАЧКОМ МОНОШТОРУ

DRUŠTVO SOMBOR SRBIJA VESTI

У оквиру пројекта партиципативног буџетирања, у току су радови на уређењу простора око спортских терена у Бачком Моноштору. Постављено је осветљење на рукометном и кошаркашком терену, постављен је мобилијар и заштитна мрежа око рукометног терена, а у току су радови на постављању трибина. Тим поводом, радове је обишао члан Градског већа за област финансија и привреде Сава Дојић, у присуству представника Месне заједнице „Бачки Моноштор“ и извођача радова ЈКП „Зеленило“ Сомбор.

Приликом обиласка спортских терена, већник Сава Дојић је изјавио: „Завршен је још један пројекат партиципативног буџетирања. Испунили смо жељу становника Бачког Моноштора који су овај пројекат изгласали, а наставићемо и даље са радовима на уређењу свих месних заједница, како у граду, тако и на селима, како би побољшали квалитет живота свих наших суграђана“.

Град Сомбор у континуитету наставља са улагањем новчаних средстава из партиципативног буџета којима се за сваку месну заједницу сваке године реализује по један пројекат по већинском изгласавању те месне заједнице.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *