У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА МЕЂУНАРОДНУ РЕГАТУ „ВОДЕ ВОЈВОДИНЕ“

DRUŠTVO VESTI VOJVODINA

Пријављивање учесника за тринаесту по реду Међународну регату „Воде Војводине“, која ће ове године бити одржана од 21. до 30. јуна, на Дунаву, Тиси и каналима Дунав – Тиса – Дунав, траје до краја маја.

Регата из године у годину окупља љубитеље рекреативне пловидбе, а ове године учесници ће прећи око 250 километара на војвођанским пловним путевима, са следећом маршрутом: Нови Сад – Тител – Зрењанин – Житиште – Михајлово – Нови Бечеј – Бечеј – Сробран – Бачки Петровац – Сремски Карловци – Нови Сад.

Учешће у регати је бесплатно, а могу се пријавити сви који поседују регистровано пловно возило и важећу пловидбену дозволу. Сви заинтересовани треба да попуне образац пријаве који се може пронаћи на сајту предузећа “Воде Војводине”, а попуњена пријава са скенираном пловидбеном дозволом може се послати на мејл regata@vodevojvodine.rs до 31. маја. Број учесника је ограничен.

Будући да ЈВП „Воде Војводине“ ове године обележава 20 година постојања, те да се сама регата организује са циљем промоције наутичких потенцијала, ово предузеће ће у сарадњи са Градом Новим Садом и Општином Сремски Карловци обележити Међународни дан Дунава, по повратку регаташа, 29. јуна на обали у Сремским Карловцима.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *