У ТОКУ ПОСЛЕДЊЕ ПРИПРЕМЕ ЗА 57. “АПАТИНСКЕ РИБАРСКЕ ВЕЧЕРИ”

APATIN DRUŠTVO VESTI

У апатину се врше последње припреме за 57. “Апатинске рибарске вечери” које ће на тргу Никола Тесла почети сутра и трајати до недеље, 25. јула. Дуж главне улице постављене су тезге, на бини је у току монтирање разгласа, око Трга су стављена ложишна места за кување паприкаша а биће постављени и штандови за продају пића.

Првог дана манифестације, 22. јула програм ће почети у 19,30 часова дефилеом и наступом мажореткиња, након чега ће на бину изаћи КУД “Царза”. У 20 часова ће почети квалификације за “Златни котлић”, а такмичаре у кувању рибљег паприкаша и госте ће забављати група “Магија” из Апатина. Након обраћање председнице општине Апатин, у 22,30 часова ће наступити Дејан Петровић са својим трубачима.

Већ по традицији, и ове године током “Рибарских вечери” ће наступити естрадне звезде. У петак, 23. јула од 22,30 часова концерт ће на тргу Никола Тесла одржати “Црвена јабука”, а у суботу, 24. јула у исто време Апатинце и њихове госте ће забаљати популарни фолк певач Харис Џиновић.

На малој бини “Food Corner” сваког дана од 20 часова, госте ће забављати дуо “Милие & Дуле”.

Из Општинске управе Апатин су апеловали на возаче да од данас не паркирају своја возила на паркинг просторе који се налазе на потезу од банке „Интеса“ до старе пијаце, како би надлежне службе могле да окончају припреме за „Рибарске вечери“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *