Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » U TEREKVEŠU NAKON 15 GODINA OSNOVANA OMLADINSKA ŠKOLA FUDBALA
U TEREKVEŠU NAKON 15 GODINA OSNOVANA OMLADINSKA ŠKOLA FUDBALA

U TEREKVEŠU NAKON 15 GODINA OSNOVANA OMLADINSKA ŠKOLA FUDBALA

Svilojevački klub Terekveš je u toku prethodne godine doživeo nekoliko velikih promena i krenuo takmičenje sa seniorskim timom od samog dna, ali je uspeo da se stabilizuje i da sa domaćim igračima napravi rezultat vredan poštovanja.

Ono čime se iz ovog kluba posebno ponose jeste da je posle više od 15 godina oformljena i ekipa mlađih kategorija. Sa njima tri puta nedeljno vredno radi Simo Egić, a dokaz kvalitetnom radu je sve više prijavljenih mališana koji žele da se priključe svilojevačkoj školi fudbala.

Prošlog vikenda mlade nade Terekveša odigrale su prijateljski meč prtiv komšija iz Kupusine i u tom susretu trijumfovali sa 7:0.

Iz uprave Terekveša poručuju da svi koji žele da im se pridruže mogu to da urade svakog radnog dana u Mesnoj Zajednici gde će dobiti sve potrebne informacije o održavanju treninga.

Autor: Čedomir Milojević

Postavi komentar

Your email address will not be published.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top