У СУБОТУ ДРУГА АПАТИНСКА “БОНСАИ ИЗЛОЖБА”

APATIN DRUŠTVO VESTI

Удружење љубитеља природе “Франц Шпајзер” и “Војвођански бонсаи клуб” 27. априла 2024. године од 9 до 17 часова организују другу “Бонсаи изложбу” у Апатину, која ће бити одржана у Основној школи “Жарко Зрењанин”. У склопу манифестације биће организована цветна пијаца и изложба кућних љубимаца, а организатори позивају децу да дођу са својим кућним љубимцима (папагаји, зебе, хрчци, мишеви, змије, паукови…), а за 12 сати је испред школе заказано окупљање власника и паса, када ће се сви заједно прошетати центром града.

Истог дана у центру Апатина ће бити одржана мала “цветна пијаца”, а сви локални и произвођачи украсног цвећа и меда из округа могу да пријаве своје учешће путем Фејсбук странице Удружења Љубитеља Природе Франц Шпајер, или смс поруком на број телефона 060/1860-750.

Манифестацију ће својим ликовним радовима употпунити Зоран Арбутина.

Заинтересовани ће од 10 часова у апатинској Основној школи моћи да присуствују стручном предавању, а на тему “Етика и естетика нонсаи уметности” ће говорити Миодраг Бошковић.

Цена улазнице на изложбу за грађане је 100 динара, а деца и просветни радници не плаћају улаз. Прикупљена средства ће бити уложена за еколошке и биолошке радионице у склопу Удружења “Франц Шпајзер”, а организатори поручују да без обзира на новац, никога неће спречити да присуствује догађају.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *