U SOMBORU SVEČANOST POVODOM DANA MUP I POLICIJE

DRUŠTVO SOMBOR VESTI ZAPADNOBAČKI OKRUG

Dodeljeni časovnici i zahvalnice

U skupštini grada Sombora juče je održana svečanost povodom Dana MUP.Na predlog načelnika PU Saše Dmitrašinovića, gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović, dodelila je pokolne najboljim gradskim policajcima i službenicima.Ona se zahvalila policiji što se bori za bolju bezbednost svih građana i pohvalila njihov rad ,jer se po rezulatitma nalazi u samom vrhu u Srbiji.
Ističući sve bolju saradnju policije i građana, ali i lokalnih vlasti i policije, Golubovićeva je uručila ručne časovnike glavnom policijskom inspektoru Branislavu Gutoviću, višem policijskom inspektoru Renati Rajčanji i naredniku Igoru Radenkoviću.
Posebnom zahvalnicom nagrađeni su samostalni policijski inspektor Rade Funduk, policijski narednik Radovan Milošević, mlađi policijski narednik Dušanka Novković, policajac Vladimir Jovin, i viši referent Branka Čortan.
Gradonačelnica Dušanka Golubović uručila je posebno priznanje načelniku PU Sombor Saši Dmitrašinoviću za uspešnu saradnju policije sa lokalnom samoupravom, kao i postignute rezultate u prošloj godini.