Najnovije vesti
Početna » DRUŠTVO » U SOMBORU SVEČANOST POVODOM DANA MUP I POLICIJE
U SOMBORU SVEČANOST POVODOM DANA MUP I POLICIJE

U SOMBORU SVEČANOST POVODOM DANA MUP I POLICIJE

Dodeljeni časovnici i zahvalnice

U skupštini grada Sombora juče je održana svečanost povodom Dana MUP.Na predlog načelnika PU Saše Dmitrašinovića, gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović, dodelila je pokolne najboljim gradskim policajcima i službenicima.Ona se zahvalila policiji što se bori za bolju bezbednost svih građana i pohvalila njihov rad ,jer se po rezulatitma nalazi u samom vrhu u Srbiji.
Ističući sve bolju saradnju policije i građana, ali i lokalnih vlasti i policije, Golubovićeva je uručila ručne časovnike glavnom policijskom inspektoru Branislavu Gutoviću, višem policijskom inspektoru Renati Rajčanji i naredniku Igoru Radenkoviću.
Posebnom zahvalnicom nagrađeni su samostalni policijski inspektor Rade Funduk, policijski narednik Radovan Milošević, mlađi policijski narednik Dušanka Novković, policajac Vladimir Jovin, i viši referent Branka Čortan.
Gradonačelnica Dušanka Golubović uručila je posebno priznanje načelniku PU Sombor Saši Dmitrašinoviću za uspešnu saradnju policije sa lokalnom samoupravom, kao i postignute rezultate u prošloj godini.

Autor: Radio Dunav

Radio Dunav Apatin 98.7 Mhz

Comments are closed.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top