U PONEDELJAK DAN SEĆANJA NA ŽRTVE NATO BOMBARDOVANJA

APATIN DRUŠTVO VESTI
Dan sećanja na žrtve NATO bombardovanja biće obeležen u ponedeljak, 24. marta, polaganjem venaca na spomen-ploče u somborskoj kasarni “Aerodrom”, ispred apatinskog Doma kulture i na Trgu heroja u Prigrevici uz odavanje pošte poginulim borcima Odbrambenog rata 1990-1999. godine i žrtvama NATO agresije.
Program u Prigrevici počinje u 10 sati. Prisutnima će se obratiti Dane Ćelić, sekretar Mesnog udruženja SUBNOR-a, a vence će položiti delegacije: Mesne zajednice, Mesnog udruženja SUBNOR-a i podružnice Organizacije rezervnih vojnih starešina iz Prigrevice.
Početak programa u Prvom centru za obuku Vojske Srbije, gde će prisustvovati i vence položiti delegacije Skupštine opštine, SUBNOR-a i Organizacije rezervnih vojnih starešina opštine Apatin, zakazan je za 12 sati.
Početak programa ispred apatinskog Doma kulture zakazan je za 13 sati, a prisutnima će se obratiti Stevo Drača, predsednik SUBNOR-a opštine Apatin, dok će vence položiti delegacije: Skupštine opštine, SUBNOR-a, Organizacije rezervnih vojnih starešina, Udruženja vojnih penzionera, Udruženja ratnih veterana “Patriotski front” i Socijalističke omladine opštine Apatin.
V. Mašić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *