У НЕДЕЉУ ФИНАЛЕ ТАКМИЧЕЊА “СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ” – АПАТИНКЕ МЕЂУ ФАВОРИТИМА ПО ДО САДА ПРИСТИГЛИМ ГЛАСОВИМА

APATIN DRUŠTVO VESTI

У недељу, 5. септембра 2021. године у Чачку ће бити одржано велико финале највећег дечијег музичког такмичења „Србија у ритму Европе“, на којем ће испред општине Апатин наступити Зорана Мрђа, Мила Врачар и Миња Лазић. Младе Апатинке ће наступити под редним бројем 23 и представљаће Данску, а Зорана ће певати песму „Where I Am“, са којом је Данска певачица Ања наступила на Евровизији 2017. године. У овогодишњем такмичењу ће наступити представници 24 градова и општина из читаве Србије, а директан пренос манифестације биће емитован у недељу од 13 часова на телевизији “Прва”

Гласање за учеснике у овом такмичењу је у току, а на последњем пресеку гласова, представнице општине Апатин су у топ 10 градова и општина Србије по до сада пристиглим гласовима путем СМС-а.

Гласање СМС порукама ће трајати до недеље поподне, а свечано ће бити затворено у директном ТВ преносу. Сви који желе да подрже представнице Апатина, то могу учинити тако што ће послати СМС поруку са текстом: “Песма 23” на број 1557.

Апатин је прошле године у овом такмичењу заузео треће место, а за победу је недостајало више гласова путем СМС порука, јер су Апатинке по оцени жирија биле друге. Ово је шанса да исправимо прошлогодишње недостатке и гласањем сви заједно допринесемо да ово такмичење наредне године буде одржано у Апатину. Зато упишите “Песма 23” и пошаљите на број 1557.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.