U APATINU ZAVRŠENO SNIMANJE SPOTA ZA PESMU „NAŠA STVAR“

APATIN DRUŠTVO EKONOMIJA SOMBOR SRBIJA SVET VESTI

„Večeras pevajte sa nama, svirajte za nas, svi za istim stolom, svi u isti glas…” samo je deo pesme „Naša stvar” čije je snimanje završeno velikim finalom u Apatinu, ispred Apatinske pivare, u sredu, 19. novembra. Nakon snimanja spota u 11 gradova Srbije, u kojem je učestvovalo čak 12 bendova koji su karakterističnim zvukom dočarali kraj zemlje iz koga dolaze, građani Apatina imali su priliku da na jednom mestu čuju sve bendove, ali i „Magija bend” koji će u spotu predstavljati Apatin, rodni grad Jelen Piva.

Jelen Pivo je pesmu „Naša stvar”, koja je komponovana u starogradskom maniru i slavi tradicionalne vrednosti, namenilo svojim potrošačima nakon toliko godina druženja, a sa željom da i u budućnosti zajedno slavimo sve najvrednije – prijateljstva, kumstva, porodična okupljanja…

Građani Apatina imali su priliku da u okviru snimanja spota čuju kako „Naša stvar” zvuči u izvođenju vojvođanskih tamburaša, vranjanskih trubača, niškog gudačkog kvarteta, frulaša iz Bora, kao i drugih bendova koji su učestvovali u snimanju spota širom Srbije.

„Već nakon prvog slušanja znali smo da će „Naša stvar“ biti veliki hit. Pesmu smo nekoliko puta izvodili na nastupima i publika odlično reaguje – melodija i reči su jako lepe, a svi možemo da se pronađemo bar u nekom delu pesme. Drago nam je što smo imali priliku da budemo jedan od bendova koji su učestvovali u ovom projektu i još jednom se zahvaljujemo Jelen Pivu na pozivu i odličnoj saradnji.“ – izjavio je Predrag Pejčić, pevač benda „Inkognito“.

Snimanje spota u Apatinu 3 Snimanje spota u Apatinu 2