U APATINU ODRŽAN JOŠ JEDAN TURNIR U ODBOJCI ZA NAJMLAĐE DEVOJČICE

APATIN ODBOJKA SPORT VESTI

Odbojkaški klub “Apatin” je prethodne subote bio domaćin još jednog turnira za najmlađe devojčice. Pored ekipe domaćina, učešće na turniru je uzeo OK “Avalica” iz Beograda i odbojkaški klub “Boom Volley” iz Prigrevice. Više od 150 najmlađih odbojkašica snage su odmerile na četiri odbojkaška terena u centru Apatina, a nakon dva sata takmičenja u Street Volleyu kiša je na kratko prekinula ovaj turnir. Organizatori turnira su zbog najavljenih vremenskih nepogoda rezervisali halu OŠ “Žarko Zrenjanin”, gde je turnir i nastavljen. Devojčice su bile podeljene u 27 ekipa a  takmičenje je održano u četiri kategorije.

Odbojkaški klub “Avalica” Beograd je osvojio jednu zlatnu, dve srebrne i dve bronzane  medalje, “Boom Volley” Prigrevica jednu srebrnu i jedna bronzanu medalju a apatinskim odbojkašicama su pripale tri zlatne, dve srebrne i tri bronzane medalje.

Turniru je prisustvovao Nenad Mihajlović, koji je ove sezone postao prvak Srbije sa  ekipom Vizure iz Beograda. Nenad je sa dve osvojene šampionske titule, po jednom u konkurenciji seniorki i juniorki, najuspešniji odbojkaški trener u Srbiji u sezoni 2015/2016 kada su u pitanju domaća takmičenjima u ženskoj konkurenciji.