TURISTIČKA ORGANIZACIJA SRBIJE OBJAVILA PROMOTIVNI VIDEO O DUNAVU

APATIN DRUŠTVO SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Turističke organizacija Srbije će u 2016 godini staviti akcenat na bogatstvu naše zemlje rekama i jezerima, u tu svrhu objavljen  je i promotivni video pod nazivom “Dunav u Srbiji, 588 utisaka” koji  prikazujuje lepote ovog evropskog koridora na svom toku kroz Srbiju.


“Dunav u Srbiji, 588 utisaka” objavljen je na zvaničnom Jutjub kanalu i Fejsbuk stranici Turističke organizacije Srbije.

Film TOS-a o Dunavu, čijim snimanjem su kroz kameru „uhvaćeni“ čarobni detalji reke koja spaja 10 zemalja i 80 hiljada ljudi, ima za cilj da prikaže raznolikost predela i istorijskih lokaliteta, kao i turističke adute jedne od najvećih i nesumnjivo najlepših reka u Evropi i to na njenom 588 kilometara dugom toku kroz Srbiju.
„Pogledajte zašto je putovanje Dunavom kao poseta muzeju evropske istorije, ispunjena „izložbama“ prirodnih dragocenosti, dubokim slojevima kulturnog nasleđa, živopisnim kulturama, događajima i turističkim atrakcijama.“, navodi se u opisu videa na zvaničnom Jutjub kanalu Turističke organizacije Srbije.