ТОКОМ “РИБАРСКИХ ВЕЧЕРИ” АУТОМОБИЛЕ ОСТАВЉАТИ ИСКЉУЧИВО НА ПАРКИНГ ПРОСТОРЕ

APATIN SERVISNE INFORMACIJE VESTI

Наредних дана Апатин ће бити центар добре забаве, а организатори “Рибарских вечери” очекују да ће као и ранијих година, манифестацију поред Апатинаца, посетити и велики број људи из читавог округа. Један од проблема који се јавља приликом организације оваквих манифестација је непрописно паркирање услед недостатка паркинг места, због прилива великог броја возила.

Из Туристичке организације Апатин апелују на све возаче који на манифестацију долазе аутомобилом, да градски парк не користе за паркирање возила, већ да своја возила остављају на места која су предвиђена за то. Надлежни подсећају да је паркирање у градском парку кажњиво и напомињу, да ће на улазу у парк дежурати редари који ће спречавати овакве прекршаје.

Апатинци и гости са стране могу да користе паркинг места која се налазе на старој и новој пијаци, у улицама Милоша Обилића и Душка Трифуновића, код спортске хале и основне школе, као и паркинге код железничке станице, стадиона ОФК “Младост”, али и друга места у граду која су предвиђена за паркирање.

Подсећамо да је Туристичка организација Апатин, као организатор 58. “Апатинских рибарских вечери”, саопштила да ће током манифестације, односно од 07. до 10. јула у периоду од 18 часова до 02 сата после поноћи за саобраћај бити затворене следеће улице у Апатину: Трг Николе Тесле, Милоша Обилића (од раскрснице са Тргом Ослобођења до раскрснице са улицом Душка Трифуновића, односно до маркета ИДЕА) и Трг ослобођења (од пешачке зоне улице Српских Владара, до семафора код Апатинске пиваре).

Организатори апелују на грађане Апатина и друге возаче, да од данас избегавају коришћење паркинга код Апатинске пиваре (на Тргу Ослобођења), као и паркинга код Трга Николе Тесле и Културног центра Апатин, због припреме манифестације и објеката који ће се за потребе одржавање исте постављати на поменутим локацијама.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.